Medlemskap

Hønefoss RC-klubb

-25.09.2012-


Våre sponsorer:

Vi er med i prosjektet

Medlemskap

Følgende satser gjelder for 2020


Junior: 250,-

Senior (fra 18 år): 500,- 

Familie: 750,-


Familiemedlemskap gjelder for medlemmer i samme husstand.


Medlemskapet gjelder per kalenderår, og ved innmelding etter 1. september er det halv pris på kontingenten.


Motorsportforbundet har i likhet med flere andre særforbund tatt i bruk NIF sitt system for medlemshåndtering. Det betyr at nye medlemmer må logge inn på Min idrett, søke opp Hønefoss RC-klubb og søke om medlemskap. Er du medlem av et annet idrettslag skal ha fått en e-post tidligere om å verifisere din brukerkonto. De som ikke har fått denne e-posten og ikke har en bruker i Min idrett, må opprette en ny bruker. Er du usikker på om du har en bruker, velger du "Glemt brukernavn/passord", og får eventuelt brukernavnet tilsendt på e-post/SMS.


Hvis man er medlem av flere idrettslag, har man her muligheten til å få oversikt over all informasjon samlet på ett sted. For foresatte er det også en fordel å lage en egen profil på Min idrett, og knytte sin profil opp mot sine barn. Da vil de foresatte få samlet all informasjon og avgifter knyttet til alle barn. Det er ikke nødvendig for den foresatte å melde seg inn i et idrettslag for å ha en profil i Min idrett. Ved å gjøre dette vil en foresatt få oversikt over sine barns informasjon og avgifter, men trenger ikke selv å være medlem av idrettslaget og betale egen avgift.


Når vi har godkjent ditt medlemskap, vil du få en e-post om at betaling av medlemskapet er tilgjengelig på Min idrett.


Lurer du på noe rundt Min idrett har NIF en brukerveiledning på sin infoside.For medlemmer som ønsker å løse konkurranselisens for å delta i NC/NM, så gjøres det nå i MITA. Man logger inn med samme brukernavn og passord som i Min idrett.Spørsmål om innmelding kan rettes til innmelding@honefossrc-klubb.noHvorfor være medlem?

Hønefoss RC-klubb er en frivillig drevet klubb, hvor medlemsavgiften er en viktig del av inntektene som er helt nødvendig for klubbens eksistens. Antall medlemmer er også en del av grunnlaget for tildeling av midler. Medlemskapet gir rett til rabattert kjøreavgift på banene og rabatt på enkelte klubbløp. I tillegg vil medlemskapet gi rabatt på diverse deler og utstyr hos Mekonomen Hønefoss. Førere i en NMF-tilknyttet klubb kan også skaffe seg lisens og delta i nasjonale og internasjonale statusløp (NC, NM, Nordisk, EM, VM, EFRA Grand Prix).


webmaster@honefossrc-klubb.no


Copyright 2012-2020 © Hønefoss RC-klubb